Vælg bibs sutter str 1 til de helt små

Vælg bibs sutter str 1 til de helt små

Bibs sutter er uden tvivl nogle af de bedste sutter på markedet, og tilbydes i to forskellige størrelser. Til de helt små er der bibs sutter str 1, mens der til de lidt større børn er bibs sutter str 2. Har du helt små børn og er dit barn lige startet ud med at bruge sut, skal du derfor vælge bibs sutter str 1.

 

Bibs sutter str 1 er til de helt små børn, og som er en fantastisk sut. Sutten er fremstillet i blød silikone, der går den behagelig og sund i kontakt med huden. Dertil er alle bibs sutter designet med gode huller til ventilation, der vil sikre en tilstrækkelig vejrtrækning og iltning.

 

Alt i alt en rigtig god sut, der tilmed også kommer i et flot og klassisk retro design, som gør bibs sutter str 1 til det ideelle valg for de modebevidste forældre. Vælg med fordel bibs sutter str 1, når du skal vælge sutter til dine helt små børn.

 

Du kan finde bibs sutter str hos mange forhandlere, og ved at finde en forhandler af bibs sutter str 1 online. Søg inspiration i det store udvalg af bibs sutter, og find dem der passer bedst til dit barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *