Om NerdVault

Hvem er vi?

Vi er et ungt par, der begge har begået sig indenfor cosplay miljøet, i efterhånden nogle år. Hvilket, har givet os drømmen om, at opstarte denne webshop. Med det simple formål, at gøre det lettere for den almene cosplayer, at skaffe produkter som ellers altid, er spredt over hele verden. Samt, udlandske køb, typisk ankommer for sent.

Vi har altid haft flair for, at lave alt, helt fra bunden. Samt, afprøves spændende teknikker & produkter. Om det er en paryk der skal styles, eller tusindvis af ringbrynje‐nitter der skal samles. Vi oplever cosplay miljøet, som værende sprudlende & venligt. Alle vil gerne dele. Både ideer, tanker & kreative metoder. Derfor mener vi også, at det er oplagt, at værne om netop de værdier, hos NerdVault. Dette gør vi, gennem fyldestgørende instruktionsvideoer. Både til det specifikke produkt, men også til hele metoder & teknikker, som man kan benytte sig af, i sit cosplay projekt.

Hvad er vores vision?

NerdVault.dk er det nyeste bud, på materiale‐køb, indenfor Cosplay verden. Vi dygtiggør os, i at spotte de rette produkter, efter markedsudviklingen i Cosplay. Vi er med på nyeste trend. Om det er superhelte, der florerer på storskærmene, eller en anime, som har udgivet en spændende ny karakter.

Hos NerdVault ved vi, at der på markedet, er efterspurgt hurtig leverance. Såvel, som produkter, af høj kvalitet. Derfor gør vi vores ypperste, for at ramme sømmet på hovedet, på disse parametre. Vi sørger for, at have de produkter, der er populære & tidløse – og hvem ved? Måske har du et godt forslag til, hvad vi også bør have, i vores produktsortiment.

Kom med forslag her