Om NerdVault

Hvem er vi?

Vi er et ungt par, der begge har begået sig inden for cosplaymiljøet i efterhånden nogle år. Hvilket har givet os drømmen om at opstarte egen webshop – med det formål, at gøre det lettere for den almene cosplayer, at skaffe produkter som ellers kunne være spredt over hele verden.

Vi har selv altid haft flair for, at lave alt helt fra bunden. Samt afprøver spændende teknikker & produkter – om det var en paryk der skulle styles, eller tusindvis af ringbrynje‐nitter der skulle samles. Vi oplever cosplay miljøet som værende sprudlende & venligt. Alle vil gerne dele. Både ideer, tanker & kreative metoder. Derfor mener vi også at det er oplagt, at værne om netop de værdier hos NerdVault. Dette gør vi gennem fyldestgørende instruktionsvideoer, både til det specifikke produkt, men også til hele metoder & teknikker, som man kan benytte sig af i sit cosplay projekt.

Hvad er vores vision?

NerdVault.dk er det nyeste bud på materiale‐køb inden for Cosplay verden. Vi dygtiggør os i at spotte de rette produkter, efter markedsudviklingen i Cosplay. Vi er med på nyeste trend. Om det er superhelte der florerer på storskærmene, eller det er en anime som har udgivet en spændende ny karakter.

Hos NerdVault ved vi at der på markedet er efterspurgt hurtig leverance, såvel som produkter af høj kvalitet. Derfor gør vi vores ypperste for at ramme sømmet på hovedet på disse parametre. Vi sørger for at have de produkter der er populære & tidløse – og hvem ved? Måske har du et godt forslag til, hvad vi også bør have i vores produktsortiment.